Samuel Chun Him Lam's Box in a Box Residential House

Samuel Chun Him Lam Discloses The Box in a Box Residential House

Samuel Chun Him Lam, the creative mind behind the award winning project Box in a Box by Samuel Chun Him Lam points out, In this long and columned flat, designer have separated the space into 5 functional areas which are the foyer, dining area and opened kitchen, the living area, guest room, children suite and the master suite. To avoid this space from looking too long and bare, a raised platform has been added and the original columns were left exposed. A semi-open kitchen is relocated next to the dining room, and a children’s suite and guest room were built next to the kitchen. Original guest room was knocked down to create a larger master bedroom with adjoining en suite bathroom and walk-in closet..

Samuel Chun Him Lam's Box in a Box Residential House Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=49356

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Prize Magazine homepage.

Salone del Design
Copyright © 2010 - 2018 Design Prize Magazine - design-prize.com - All Articles