Office by Taiju Yamashita & Saeko Takahashi

Taiju Yamashita & Saeko Takahashi Discloses The Draft Tokyo Office

Taiju Yamashita & Saeko Takahashi, the maker of the awarded project Draft Tokyo by Taiju Yamashita & Saeko Takahashi explicates, This office space was designed to encourage effective communication and collaboration among workers by embracing the idea of open floor plan. However, at the same time, adopting the traditional cubicle layout to provide a sense of privacy. To realize both open atmosphere and private space, cubicles were installed two stairs lowers than the hallway so that the partition does not disturb communication between workers while giving a sense of privacy. .

Office by Taiju Yamashita & Saeko Takahashi Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=41516

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Prize Magazine homepage.

Design Rankings
Copyright © 2010 - 2018 Design Prize Magazine - design-prize.com - All Articles