Award Winning K House Resident

Cheng-Wen Tang Reveals The K House Resident

Cheng-Wen Tang, the designer of the displayed design resident by Cheng-Wen Tang points out, This is a renovation project of old apartment.Rethinking the traditional layout and compartment. As host like to cook and share with friends,dinning room is in front of living room compared with other house layout.And no any obvious doors is in this house,all doors are presented as sliced door or hidden door..

Award Winning K House Resident Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=59290

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Prize Magazine homepage.

Design Interviews
Copyright © 2010 - 2018 Design Prize Magazine - design-prize.com - All Articles