Retail Shop by Keiichi Hayashi

Keiichi Hayashi Presents The Kyoto Silk Retail Shop

Keiichi Hayashi, the designer of the awarded work Retail Shop:Kyoto Silk by Keiichi Hayashi says, This project was to convert "Machiya", a Japanese traditional wooden townhouse, in the centre of Kyoto, into a small shop. The original wooden frames were reinforced with steel frames because the original building was dilapidated. I focused on the way accommodating necessary functions of a beauty cosmetic shop within the space limitations of the original "Machiya"..

Retail Shop by Keiichi Hayashi Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=25802

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Prize Magazine homepage.

World Design Days
Copyright © 2010 - 2017 Design Prize Magazine - design-prize.com - All Articles